Beskrivelse
Frankrig – Bergerac
Terroir: Bølgende landskab på bjergskråninger på venstre bred af Dordogne-dalen Ler og kalksten.
Blanding: 60% Merlot, 25% Cabernet Sauvignon, 10% Cabernet Franc og 5% Malbec.
Vinfremstilling / aldring: Høst sker ved maskine og om natten. Druer overføres i kar til kold skindkontakt i 4 dage. Derefter starter gæringen og pumpningen gøres ofte for at udvinde farvepigmenter og tanniner fra skindene. Efter færdiggæring, skilles most og druer og den malolaktiske gæring starter.
Smag: Meget frugtagtig næse af røde bær plus en farvetone. Rund, smidig og frisk. Efter det første angreb udvikler vinen sig på en rød frugtgane med god balance mellem rundhed og varighed.
Henlæggelse: mellem 2 og 5 år
Parring af mad: Serveres mellem 16 og 17 ° C med delikatesser, fjerkræ, burgere grillet kød, pasta, pizza, grøntsager og bløde oste.
Bestillingsnr.: 66